Compania ADRO Proiectare se face remarcata prin calitatea serviciilor de proiectare, arhitectura si urbanism si un raport foarte bun termen/pret/calitate. Echipamentele de care dispunem si softurile performante, alaturi de personalul bine pregatit, constituie premisele care ne ofera o pozitie buna pe piata din domeniu.

Gama noastra de servicii include proiecte personalizate, realizate conform cererilor si standardelor clientilor. Astfel, cautam mereu alternative inovative de functionalitate si design pentru a veni in sprijinul celor care ne solicita ajutorul.

In perioada urmatoare, ne dorim sa implementam programul Start-Up Nation pentru a asigura o baza materiala profesionala necesara desfasurarii activitatii noastre. Prin intermediul acestui program s-a aprobat achizitionarea de calculatoare de ultima generatie, multifunctionala A3, plotter A0, licente de specialitate (ALLPLAN, SCIA ENGINEERING, MITECH), mobilier, etc.

Pentru inceput, toata atentia noastra va fi indreptata spre piata romaneasca, zonala, in deosebi Constanta, Tulcea, Calarasi.
Dincolo de acest lucru, suntem preocupati in permanenta de atragerea de clienti noi. In ceea ce priveste evolutia societatii noastre, ne propunem o crestere treptata si realista a activitatii.

Planurile noastre continua. Pe masura ce ne vom consolida pozitia pe piata prin serviciile calitative oferite, vom lua in calcul posibilitatea extinderii activitatii si in alte zone din tara.

Ne propunem ca ADRO Proiectare sa devina un brand de referinta in domeniul proiectarii, urbanismului si arhitecturii. Promisiunea noastra este ca ne vom dezvolta mereu prin originalitate, promovarea noului, profesionalism si seriozitate.

Misiune

Avand in vedere orientarea investitiei catre un domeniu de activitate in care cererea este mai mare decat oferta, calitatea superioara a serviciilor oferite, viziunea echipei de management asupra viitorului pe termen mediu si lung si stimularea fortei de munca constituie premisele unei dezvoltari sustenabile in urmatorii ani.

Obiective

Stim clar ce ne dorim sa realizam pentru ca suntem de parere ca obiectivele bine definite sunt imperative unei dezvoltari de succes. Obiectivele noastre sunt reprezentate de oferirea unor servicii de calitate obtinute cu tehnologii moderne, orientarea catre acoperirea nevoilor clientilor, cresterea numarului de angajati si imbunatatirea conditiilor de lucru ale acestora.